AF – Πέρα από την αντίσταση: ένα επαναστατικό μανιφέστο για τη νέα χιλιετία

“Η συγκεκριμένη μπροσούρα αποτυπώθηκε γραπτά και εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1997. Είναι αξιοσημείωτη η ευστοχία των εκτιμήσεων των συντρόφων/ισσων ως προς παγκόσμια συνθήκη που διαμορφωνόταν κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας και τις συνέπειες που θα είχε για τους καταπιεσμένους και εκμεταλλευόμενους αυτού του κόσμου.
Η ανάλυση των συντρόφων επικεντρώθηκε σε τρεις βασικούς άξονες: α) Εκτίμηση της πραγματικότητας και της πολιτικής συγκυρίας που διαμορφώνεται (που βρισκόμαστε) β) Ανάπτυξη των αδρών χαρακτηριστικών της κοινωνίας που επιθυμούμε ως αναρχικοί (που θέλουμε να πάμε) και γ) Ποιες μεθόδους πάλης και αγώνα (πολιτικά και οργανωτικά) επιλέγουμε (με ποιο τρόπο θα κατορθώσουμε να φτάσουμε).
Πρόκειται για τρία σημεία τα οποία θεωρούμε κομβικά για κάθε πολιτικό χώρο που αποσκοπεί στην επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας. Τα ίδια σημεία επεξεργαζόμαστε κι εμείς τους τελευταίους μήνες, θεωρώντας τα σημαντικότατα για την παρέμβασή μας και την ανάπτυξη – εξέλιξη του αναρχικού κινήματος, ειδικά στην σημερινή συγκυρία.

Μετάφραση-πρόλογος: αναρχική συλλογικότητα καθ’ οδόν

Διαβάστε την μπροσούρα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

AF – Πέρα από την αντίσταση. Ένα επαναστατικό μανιφέστο για τη νέα χιλιετία

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.